Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Causa mortis" by Elias Palm # Book PDF Kindle ePub Free

Causa mortis

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Causa mortis
  • Author : Elias Palm
  • Release Date : January 25, 2011
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1524 KB

Description

Under ett jourpass blir rÀttslÀkaren Ella Andersson utkallad av polisen till en brottsplats. En gammal kvinna har hittats knivmördad i sitt hem. Ur ett rÀttsmedicinskt perspektiv verkar utredningen vara enkel, men efter obduktionen inser Ella att hon mÄste omvÀrdera sina slutsatser. Kanske finns det en annan förklaring till dödsfallet.
Genom ett konsultuppdrag för en internationell organisation dras Ella Ă€ven in i en större hĂ€rva dĂ€r trĂ„darna löper Ă€nda tillbaka till andra vĂ€rldskrigets koncentrationslĂ€ger. Hennes bedömningar tycks tillmĂ€tas enorm betydelse av flera okĂ€nda parter – samtliga beredda att gĂ„ mycket lĂ„ngt för att nĂ„ sina mĂ„l. Ella tvingas dĂ€rmed inse att hennes anonyma tillvaro vid obduktionsbordet Ă€r slut och att hon inte lĂ€ngre Ă€r den som observerar. Nu Ă€r det hon som Ă€r iakttagen.
Causa mortis Ă€r den andra delen i serien om rĂ€ttslĂ€kare Ella Andersson. Det Ă€r inte bara en intelligent thriller utan den beskriver ocksĂ„ – i bland ruggigt nĂ€rgĂ„nget – hur det gĂ„r till nĂ€r en skicklig rĂ€ttslĂ€kare tar reda pĂ„ vad som faktiskt hĂ€nt ett brottsoffer.


Download Free Books "Causa mortis" PDF ePub Kindle